Het Team van Eastline Jobs

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van de personeelsbemiddeling durven wij ons gerust te presenteren als expert in het vervullen van vacatures.
Door onze exclusieve samenwerking met nationaal en internationaal opererende partijen zijn wij in staat een enorm potentieel aan kandidaten te bereiken.

Met ons ervaren team bedienen we al jarenlang naar volle tevredenheid van onze klanten oplossingen voor vrijwel alle instroom vragen. Vanuit onze filosofie klein, flexibel en toegankelijk te blijven en door intensief samen te werken met andere aanbieders van personeel kunt u vertrouwen op een gemotiveerd team dat er voor gaat u te voorzien van die kandidaten waarnaar u op zoek bent. Hieronder onze aanspreekpunten voor onze verschillende diensten.

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw bedrijf te ontlasten bij in- door- en uitstroomvraagstukken personeel? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Hieronder een overzicht van onze expertise.

 • Recruitment

  Het vinden van de juiste mensen om bestaande vacatures te vervullen.

 • Talent acquisition

  Het vinden van  mensen met de juiste skills en ervaring om op lange termijn succesvol in een organisatie te kunnen functioneren.

 • Uitzenden

  Tijdelijke inzet personeel.

 • Coaching

  Job Coaching, Career Coaching.

 • Testing

  Capaciteiten, persoonlijkheid

 • (Interim) HR

  HR Advies, HR Support, Payroll

29 Partners

in Europa waarmee wij exclusief samenwerken

65.000 + Kandidaten

bereikbaar voor ons