Zoeken naar Engineers is als zoeken naar een naald in een hooiberg.

Op zoek naar Engineers voor uw bedrijf?

Voor bepaalde projecten moet u soms op zoek naar engineers. Maar het valt niet mee om de juiste academisch- of hbo-opgeleide Engineer te vinden om uw vacatures te kunnen vervullen. Dat is zoeken naar een speld in een hooiberg. En u heeft waarschijnlijk wel wat beters te doen. Wij kunnen u daarbij een handje helpen zodat uw projecten geen vertraging op zullen lopen.

Dankzij onze grote netwerken hebben wij toegang tot in Europa opgeleide engineers op Bachelor en Master niveau. Al onze kandidaten spreken in ieder geval vloeiend Engels en hebben enkele jaren ervaring als Engineer.
Zo kunt u ons benaderen om u te ondersteunen in uw zoektocht naar bijvoorbeeld een Mechanical Engineer, High Voltage Engineer, Automotive Engineer, Electrical Engineer of een Civil Engineer.

Eastline Jobs helpt u zoeken

Natuurlijk kunt u ons ook benaderen als u op zoek bent naar kandidaten voor andere functies dan hierboven genoemd. Wij gaan graag op zoek voor u.

Wij werken op basis van no cure no pay. Alle kandidaten die wij bij u introduceren hebben wij in een persoonlijk (telefoon/skype) gesprek leren kennen en hebben ons hun toestemming gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Beschikbare kandidaten

Klik hier voor een actueel overzicht van onze beschikbare kandidaten.